TANDARD


Gorionici na pelet
Lamborghini


Lamborghini gorionik renomiranog proizvođača Lamborghini konstruisan i proizveden u italiji. Kvalitetan i pouzdan gorionik za pelet po krajnje pristupačnoj ceni.

U ponudi je gorionik ECO 3,4 snage 34kW, opremljen pužnim prenosnikom i priključnim crevima. Okvir je od čvrstog livenog aluminijuma, a glava gorionika od nerđajućeg čelika, otporna na visoke temperature. Paljenje se vrši preko električnog grejača.

Transporter za Lamborghini gorionik ECO 3,4 34 kW prodaje se zasebno.
Gorionik B MAX


Gorionici B max su konstruisani u italiji u ponudi su dva modela pelet gorionika, B-Max Home snage 12-30 kW i B-Max Essential snage 34-50 kW sa mogućnošću modulacije snage, gorionici su tehnološki pouzdani i imaju ugrađenu sigurnosnu zaštitu i potpuno autmatizovan rad. Gorionici su konstruisani tako da u sebi imaju interni transporter peleta koji dozira pelet u rešetku za sagorevanje. Ovakva konstrukcija garantuje zaštitu od povratnog plamena, takođe interni transporter preciznije dozira pelet u rešetku za sagorevanje. Gorionici Bmax imaju i mogućnost automatskog čišćenja pomoću vazduha uz ugradnju kompresora koji je u ponudi kao dodatna oprema. Izrađeni su od atestiranih materijala visokog kvaliteta otpornih na visoku temperaturu kao i čelika koji je otporan na visoke temperature koje se stvaraju pri sagorevanju peleta. Gorionici su konstruisani kako bi krajnjem korisniku omogućili što jednostavniju i komforniju upotrebu i podešavanje pomoću dva potenciometra sa kojima je moguće podešavanje temperature vode u kotlu i broja obrtaja ventilatora. Takođe postoji mogućnost povezivanja na sobni termostat.
B-Max gorionici na pelet mogu se ugrađivati na većinu kotlova predviđenih za loženje na čvrsta goriva.

Ferroli


Ferroli je gorionik na pelet italijanskog proizvođača. Dolazi u kompletu sa motorom, pužnim transporterom i elektronikom. U ponudi su dve gorionika, gorionik P7 snage do 34 kW i gorionik P12 snage do 55kW.

Na gorionike se može povezati sobni termostat, čime obezbeđujete da u sobama imate konstantnu temperaturu. Kada se dostigne željena temperatura, gorionik se gasi, a kada se spusti, ponovo se pali.